Benvolgudes famílies

Com ja sabeu, el divendres 19 de juny finalitza el curs escolar 19-20; un curs atípic i difícil per a tots. Un cop més, us volem agrair la vostra col·laboració i respecte. També, volem aprofitar per reconèixer la tasca de tots els mestres, docents, especialistes i equip de l’escola Doctor Serés, la seva predisposició i la seva implicació amb els nostres fills i filles.

Seguint amb la nostra comesa en aquesta AFA i adaptant-nos a la situació actual, la junta de l’AFA Doctor Serés us vol fer arribar les següents informacions i acords:

1.- Devolució de les excursions no realitzades: igual que en cursos  anteriors i seguint els acords d’aquesta AFA, el pròxim 24 de juny es retornaran els imports de les excursions no realitzades.

2.- Pels alumnes de 6è que aquest any deixen l’escola, com ja vam informar en la circular anterior, es procedirà a l’abonament de la part proporcional del romanent de l’import de material escolar. Aquest abonament es farà juntament amb el de les excursions.

3.- Assemblea extraordinària: pel que fa a l’assemblea extraordinària que es realitza al finalitzar el curs escolar, on es presenta la graella d’activitats extraescolars pel curs vinent i on es fa, si correspon, canvi de membres en la junta de l’AFA, us comuniquem que, per motius obvis, aquest any no la realitzarem i la posposem a l’inici del curs 2020-2021, juntament amb l’assemblea general econòmica.

4.- Retorn dels llibres socialitzats: tal i com va informar l’escola, els alumnes que han anat al centre aquests dies han pogut fer el retorn dels llibres socialitzats.

Per totes aquelles famílies que encara tinguin llibres socialitzats a casa i hagin de fer el seu retorn, ho farem de la següent manera:

Ø  Aprofitarem els dies que l’escola fa la distribució del material dels alumnes; d’aquesta manera podreu entregar al tutor o tutora els llibres que s’han de retornar.

Ø  Us recordem que l’entrega es farà al pati de gespa amb les dates i els horaris següents:

 Dimarts 23 de juny: Cicle Inicial

– 1r de 9.30 a 10.30 h.

– 2n d’11 a 12 h.

 Dijous 25 de juny: Cicle Mitjà

– 3r de 9.30 a 10.30 h.

– 4t d’11 a 12 h. 

 Divendres 26 de juny: Cicle Superior

– 5è de 9.30 a 10.30 h.

– 6è recollirà el material el 29 de juny al comiat.

Ø  Serà obligatori fer el retorn dels llibres seguint les següents indicacions: els llibres han d’anar TANCATS en una bossa i aquesta bossa ha d’anar marcada amb el NOM, COGNOMS I CURS DE L’ALUMNE.

Ø  Per fer l’entrega haureu de seguir les indicacions del departament de Sanitat, respectar les distàncies de seguretat i portar mascareta (en el moment de fer l’entrega).

5.- Activitats extraescolars pel curs 2020-2021: fins a data d’avui no tenim suficient informació per saber si podem organitzar la graella d’activitats extraescolars amb normalitat. Quan tinguem més informació ja us la farem arribar.

Finalment, no ens volem acomiadar sense enviar-vos una forta abraçada i el nostre suport a totes aquelles famílies que han passat moments difícils.

Fins aviat,


AFA Doctor Serés d’Alpicat