POLÍTICA DE GALETES


Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que contingui i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari.

Les galetes són essencials per al funcionament d’internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat del nostre web.

La informació que us proporcion a continuació us ajudarà a comprendre els diferents tipus de galetes.

Tipus de galetes

Segons les entitats que les gestioni

  • Galetes pròpies: Són aquelles que es recullen pel mateix editor per prestar el servei sol·licitat per l’usuari.
  • Galetes de tercers: Són aquelles que són recollides i gestionades per un tercer, aquestes no es poden considerar pròpies.

Segons el termini de temps que remanguin activades

  • Galetes de sessió: Recullen dades mentre l’usuari navega per la xarxa amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat.
  • Galetes persistents: S’emmagatzemen en el terminal i la informació obtinguda, serà utilitzada pel responsable de la galeta amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat.

Segons la finalitat

  • Galetes tècniques: Són les necessàries per a la correcta navegació per la web.
  • Galetes de personalització: Permeten a l’usuari les característiques (idioma) per a la navegació per la web.
  • Galetes d’anàlisi: Permeten al prestador l’anàlisi vinculat a la navegació realitzada per l’usuari, amb la finalitat de portar un seguiment d’ús de la pàgina web, així com realitzar estadístiques dels continguts més visitats, nombre de visitants, etc.
  • Galetes publicitàries: Permeten a l’editor incloure a la web, espais publicitaris, segons el contingut de la pròpia web.
  • Galetes de publicitat comportamental: Permeten a l’editor incloure a la pàgina web espais publicitaris segons la informació obtinguda a través dels hàbits de navegació de l’usuari.

Segons el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), AFA Escola Dr. Serés informa de les galetes utilitzades en el nostre web:

Finalitat Galetes pròpies Galetes de tercers Galetes de sessió Galetes persistents
Galetes tècniques
Galetes de personalització
Galetes d’anàlisi
Galetes publicitàries
Galetes de publicitat comportamental

L’aplicatiu que utilitzem per obtenir i analitzar la informació de la navegació és Google Analytics. Podeu consultar la seva política de galetes.

Així mateix, AFA Escola Dr. Serés informa a l’usuari que té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informi de la recepció de galetes, podent, si així ho desitjeu, impedir que siguin instal·lades en el vostre disc dur. A continuació us proporcionem els enllaços de diversos navegadors, a través dels quals podreu realitzar aquesta configuració: Mozilla FirefoxGoogle ChromeMS Internet ExplorerOpera.