XANDALL ESCOLAR


Finalment ha arribat el dia! Us volem presentar el nou xandall de l’Escola Doctor Serés d’Alpicat.


L’any 2019 la Junta de l’AFA va proposar fer un canvi de xandall escolar, a petició de molts pares de l’escola i en l’assemblea general del 2 d’octubre de 2019 es va aprovar el model que avui us presentem.


És veritat que tot se’ns ha endarrerit per motius diversos i, entre d’altres, la COVID-19, però avui, amb molta il·lusió, us volem fer partícips del resultat.
Hem mantingut els colors que identifiquen l’escola: blau marí, vermell i blanc; s’ha dissenyat el logotip que llueix el nou xandall partint d’esborranys de dibuixos i propostes d’alumnes de cicle mitjà i superior de l’escola, i, en darrer lloc, hem signat un contracte de 8 anys amb l’empresa ERREA, distribuïdora del nou xandall.


Per estrenar com cal la nova equipació, hem dotat als nostres mestres d’educació Física del centre, en Raül i en Vicent, d’una equipació completa pel curs escolar.


En aquesta secció, us detallem la forma de compra de les equipacions esportives a la distribuïdora Errea, la taula de preus i adjuntem la taula de talles.


Per últim, us recordem que el xandall actual i el nou xandall de l’escola conviuran almenys un parell d’anys, no us amoïneu!


Desitgem que us agradi i el puguem gaudir com cal!
Gràcies i endavant!