ALTRES ACCIONS


La Festa de la Castanyada:

​L’AFA col·labora en la Festa de la Castanyada que els nostres fills celebren a l’escola subministrant a l’escola els ingredients per fer els panellets i les castanyes. Els membres de la junta couen les castanyes que les “castanyeres” de 5è i 6è reparteixen per les classes.​

La Celebració del Nadal:

Arriba el Nadal, una de les festes que agraden més als nostres fills, sobre tot, als d’educació infantil perquè fan cagar el Tió. L’AFA recull les peticions dels mestres de l’escola i els proporciona els detalls que els nostres fills porten a casa i els què s’aporten a cada classe.

Jornades Culturals i Esportives de l’Escola:

Es demana la col·laboració dels monitors d’activitats extraescolars perquè participin i facin participar als nostres fills durant aquestes jornades.

La Sardinada:

Dinar que organitza l’AFA al Parc del Graó i al què es convida a tota la comunitat educativa, així com a tothom que vulgui assistir. Només cal que us porteu els estris, el dinar us el preparem… Amanida, Sardines, Llangonissa, fruita, gelat i beure. Durant tot el dia hi ha unflables per als nens, jocs i espectacles i a la tarda, gràcies a la inestimable col·laboració dels comerços d’Alpicat, sortejos. No hi falteu!

Orles de 6è:

Col·laborem fent una aportació econòmica a cada alumne per al viatge de fi de curs. A més, s’organitza un petit acte commemoratiu on es lliura un petit obsequi a cada alumne.