Mes de febrer: com sempre arriba el Carnestoltes i amb ell la disbauxa i l’alegria d’una festa celebrada arreu, a cada indret any rere any. Disfresses, colors, balls i somnis s’uneixen i tant grans com petits poden gaudir de la festa.

Sempre ha estat quelcom especial, però aquest any, per tota l’Escola Doctor Serés podríem dir que el 15 de febrer i la celebració del Carnestoltes ha esdevingut màgica: gràcies a la iniciativa de la mare d’un alumne de l’escola, la Mònica, i contant amb l’ajuda especial de la Mireia, les famílies que ho han desitjat han pogut participar en la Comparsa de “El bosc encantat”.

El resultat final ja el vau poder veure: un primer premi de comparsa per 140 persones disfressades de fades i follets gaudint al màxim d’una rua fantàstica.

Però…Com totes les feines ben fetes, es necessita un treball previ, una dedicació i una empenta que molts cops pot ser feixuga. Per aquest motiu, des de l’AFA, volem agrair, de tot cor, la implicació de la Mònica en aquest esdeveniment: s’ha encarregat de plantejar les disfresses, de la decoració que acompanyava a la comparsa, d’aportar idees pel maquillatge i els complements, de resoldre els dubtes i d’assessorar a tothom que ho necessitava.

No ens podem oblidar tampoc de totes les famílies que, d’una manera o d’una altra, han aportat el seu granet de sorra per a què tots en puguem gaudir: als que ens han deixat el remolc, als que han invertit tantes hores i tanta cura en la seva decoració, i a totes les famílies que han emprat part del seu temps d’oci en fer que hagi estat possible una iniciativa esplèndida i que esperem que sigui la primera de moltes. 

Els 100€ del premi han estat donats a l’Asociación Macrocefalia con Malformación Capilar de España (AMCME).

GRÀCIES a tots els que heu col·laborat i en especial a la Mónica i a la Mireia.

1r PREMI!

AFA ESCOLA DOCTOR SERÉS D’ALPICAT