Benvolgudes famílies,

Us informem que el proper dilluns, dia 16 de setembre, obrirem de nou els formularis de les preinscripcions a les activitats extraescolars.

Us recordem que el formulari enviarà un correu de confirmació de recepció de les dades introduïdes. En cap cas aquest correu reserva la plaça ni us inscriu a l’activitat, això es farà per RIGURÓS ordre d’arribada dels formularis i serà el coordinador de l’activitat qui us contactarà per informar-vos si podeu començar (i quan) o bé si quedeu a la reserva.

Les persones que formem part de la junta de l’AFA som voluntaris que emprem part del nostre temps lliure per gestionar i facilitar-vos totes aquestes activitats. Darrerament alguns coordinadors s’han vist ofegats i empipats per pares i mares al no haver entrat en l’activitat desitjada, i no podem tolerar aquest comportament en persones adultes.

Els únics canals que s’han d’emprar per comunicar-se amb l’AFA i els seus membres són els correus electrònics disponibles aquí.

Esperem que entengueu que aquesta no és la nostra feina, sinó que ho fem de forma altruista pels nostres filles i fills i la resta de mares i pares que formen l’AFA de l’escola.

Salutacions.