Benvolgudes, benvolguts!

La festa del ‘Posa’t la Gorra!’ de Lleida arribarà el 17 de febrer a la 6a edició amb l’objectiu de continuar donant a conèixer la realitat del càncer infantil i de recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

L’edició d’enguany estarà dedicada a la música, un art que ens acompanya al llarg de la història i que forma part la nostra vida com un vehicle que ens fa viatjar per moments bons, difícils i ens ajuda a expressar estats d’ànim quan no surten les paraules.

La nova gorra, dissenyada per Agatha Ruiz de la Prada, ens evoca la diversitat, la pluralitat, la diferencia i la convivència i s’adapta perfectament al nostre lema d’enguany: La música dels Xuklis ens dóna color!

En aquesta nova edició, ens agradaria comptar de nou amb la vostra col·laboració i que des de la vostra escola ens ajudéssiu a donar a conèixer la realitat del càncer infantil i a poder distribuir i vendre les gorres. Els fons recaptats serviran per mantenir la gratuïtat dels serveis que oferim als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial integral i mantenint la Casa dels Xuklis i les delegacions d’AFANOC a Lleida i Tarragona.

Posa’t la Gorra! … i uneix-te a la diversitat!

* El preu de la gorra inclou l’entrada a la festa per als majors de 3 anys.

Us esperem el 17 de febrer a la Seu Vella!

Gràcies per fer-ho possible!